guldfiskar är underskattade!

folk köper hundar och katter, vill ha ett keldjur att klappa då man sitter ensam hemma och kollar på nåt yberkulturellt program på tv:n....visst, kan väl vara kul i många anseenden, men när man sen ska ut med hundrackarn kl.5 på morronen då är det inte lika kul längre, då går man där med neddragna mungipor medans hunden skuttar av glädje för att den äntligen fått komma ut. inte nog med det så verkligen STINKER kattmat och det dröjer inte länge innan dom oförutsägbara och (enligt mig) falska katterna hoppar upp rakt framför näsan på en och rent utav attackerar en! 
jag tackar nej till dessa djur.

har istället något som många tycker är det tråkigaste husdjur man kan ha...nämligen guldfiskar! väldigt underskattade djur måste jag säga. visst man kan inte klappa dom men man slipper allt annat bestyr samt lukter (katter luktar HEMSKT). Fiskar utstrålar ett lugn hos beskådaren, jag kan sitta och titta på mina fiskar länge, och även om dom bara simmar runt så är dom så pass fina att se på när de simmar runt i vattnet och man känner sig avslappnad. Fascinerande djur verkligen!



nu vill jag veta vad ni gillar för djur mest och om ni har några husdjur.

Shoot  ;)

vilket är erat rekord?

hej leverpastej!
hur har ni det där ute allihopa? här är allt prima ballerina! ;P

jag har sett att statistiken här på min blogg är väldigt jämn, ni unika besökare håller er på en jämn nivå. Men jag såg att antalet Unika besökare var på en topp för någon vecka sen med hela 6 unika besökare på en dag! det är väl rätt mkt? eller är jag helt ute och cyklar?  vad är erat rekord i Unika besökare/dag ??

skulle bli väldigt glad om ni som hittar hit ville lämna en liten kommentar sådär om vad ni tycker om bloggen hittills ;P skulle vara kul att veta! 

ha de bra! 

missa inte Vad blir det för mat på Tv4+ ikväll kl.21.00...såg även att det är smygpremiär för Grannfejden kl.22.00 på kanal 5, verkar sjuuukt roligt!

spela inte allan

Jag bara älskar uttryck som: "det går åt som smör i solsken". Får det er, liksom mig, att tänka på en liten smörklick som ligger på en klippa en varm sommardag och solen gassar för fullt och man ser smörklicken smääälta ? Detta leder tankarna till ett ägg som steks på marken då det verkligen är hett väder ute...

...men det vädret är väl snart ett minne blott i Sverige?



vart fanns sommaren nånstans i år ?






                                                                                                                                                                            ...inte i Sverige iaf....

Ny frissa

Tjenixen
Har varit iväg hos frissan idag och fixat kalufsen. Ville satsa på något lite fräsigare så det blev en uppklippt bob med orangea slingor, verkligen super fint ;)  

Har ni förresten hört att Foppaskjortan är här? den ska tydligen bestå av samma material som tofflorna.
Vad säger ni fluga eller träsktroll. Jag känner mig kluven vill varken hissa eller dissa.

På återseende  


utelista

1. Att vara präktig

2. Att vara präktig

3. Mikrovågsugn




Ps. Senapsgult känns hel rätt just nu

RSS 2.0