Monaco here we come!

nu är det inte långt kvar!
om en timme ungefär så beger vi oss av till arlanda! Det blev Perka som fick följa med, astrid fick ingen hundvakt åt sin schnausser...synd...men jag lovade att köpa en liten souvenir åt henne....om jag kommer ihåg det vill säga ;P hihhi


nej nu ska jag gå o packa i det sista!

ha det så bra här i sveriget! ;P får se om jag kanske hinner gå in på nåt internetcafé nån dag för att hålla er uppdaterade!


och kom ihåg: världen är bara en flygresa bort!
Au revoir!

Spammare och fett med fibrer

haha ja tror de e nån spammare i farten! han utger sig för att heta Jörgen, fick en kommentar av han nämligen för några dar sen där han ber om ursäkt för att han inte uppdaterat sin sida eftersom han har varit och rest i Europa en vecka....?? what? jag känner inte ens någon Jörgen!....han kanske skrev till fel person iofs...

nån annan som har fått en spammare till kommentar?

hahaha nu kommer jag o tänka på den här reklamen för Grandiosa Power Pan....
-sugen på nåt gott? prova grandiosa power pan, luftig botten...blabla...
-de e nån jävla spammare! "älskar pizza men morsan kör bönor o mörkt bröd"
-grandiosa power pan finns i frysen...(här någonstans blir det en jäkla fart på grabben som tydligen tror att pizzan kommer försvinna och jag förstår inte hur han hinner skriva Morsaaaaan när han rusar utav helvette så fort han fått reda på att pizzan finns i frysen. det är och kommer alltid förbli en gåta)
-morsaaaaaan
FETT MED FIBRER!

någon som gått på det här med fett med fibrer? kan det verkligen vara nyttigt? vad tror ni?

Later!

Coca Cola CoOoOoOoOoOol



Te, te, te, vad ska man med det? lite vatten och någon krydda...Finns det te fantaster så finns det hopp.....

Den här dikten är tillägnad min vän Lubina som för tillfället befinner sig i östersund

Nattmacka

Jag var då bara tvungen att publicera den här underbara bilden, blir man inte glad när man ser den så säg?



Då var det lördag igen och fortfarande har jag inte fattat om detta är mys-lördag eller fest-lördag?

Har någon annan än jag råkat ut för bloggfebern?, inte jag heller... hehe hajade ni den ;), det gäller att vara en aning klipsk.........

Är knäckebröd inte en uns torftigt?

Jag vet att det här inlägget kanske har tenderat till att bli lite osammanhängande men jag menar vad gör det när man kan köpa 0.5 kg bigarråer på hemköp för ynka 5.90 kr.  

För utvärtes bruk...

jag kom på mig själv i dag på tåget att jag råstirrar på folk när jag försöker läsa reklamskyltar. jag satt i tåget och bestämde mig för att läsa reklamen, inte dem som sitter ovanför fönstrena, utan dem som sitter ovanför vissa säten...aa o jag läste den, tror det var reklam för teknikmagasinet eller så...och det sitter en dam precis under skylten och tror att jag sitter och stirrar på henne, så hon börja vifta på händerrna utav helvete och jag kollar bakom mig om det är någon annan hon vinkar till ,men det är nästintill tomt på tåget...då kommer jag på att hon måste ha trott att jag stirrat på henne medan ja läste reklamen...oj då, så det kan gå ibland....någon annan som varit med om samma sak? lite lustigt är det iaf...


Har ni tänkt på en sak....på salvor och lotioner står det alltid "för utvärtes bruk" (på beskrivningen på baksidan)....seriöst, finns det folk som äter niveas handcreme med aloe vera i ?? jag menar, alla funtade människor vet väl att man inte ska äta salva?...eller?
Finns det någon därute som äter salva? Skriv en liten kommentar isåfall! silly silly ;P

 

Warning: Do not eat!

Princess consuela bananahammock

börjar med ett sjudundrans gaaarv! hahahahahah
jag antar här min väns utmaning!  "vänner" är ett underbart program! Phoebe in particular! har ni sett avsnittet då hon vill ändra namn till Princess Consuela Bananahammock HAHAHAHA  jag bara älskar det!


jag har bestämt att ta med min vän Perka (ja, det var han som blev magsjuk av libanesisk mat då vi skulle till sturekompaniet, läs mer i tidigare inlägg) till Monaco, jag tyckte så synd om honom efter incidenten för några veckor sedan. han blev jätteglad att jag frågade honom, men jag funderar fortfarande på att ta med Astrid...hhm...

lalala smelly cat smeeeelly caat, what are they feeding you..everybody!  smelly cat smelly caat it's not your faaauuuuulllt...



 


Vakna med the voice!

I morse såg jag på Vakna med the voice...någon som sett det?
kul är det ur alla synpunkter iaf! speciellt telefonterroristen, en liten tjej som heter ebba tror jag som är cirkus 11 år och ringer till olika företag och luras! haha det är så roligt, se det! det går på vardagar mellan 06.00-09.00 på kanal 5 om jag inte misstar mig.
någon som vet var man kan få tag på låten om telefonerroristen? den går såhär: wooow hon e en liten slyngel som sitter på en tråd, hon driver och luras och ger dig sjuka råd....telefonterroristeen ett riktigt blåsarsnilleeeehehehehe........någon som vet? vill gärna ha den låten!!!!


här vill jag hälsa till Shire i Mycket mer än müsli, han är så rolig!







Och glöm inte desperata hemmafruarna ikväll kl.21.00!!

when the croco let you down I was lost and never found...

hej!
dagens palsternacka går till den snälla tanten i grön kappa i kön inne på H&M som lät mig traska före i kön! så snällt!

nu är det inte långt kvar tills jag åker till monaco! längtar något så otroligt, men jag har dock inte bestämnt ännu vem jag ska ta med mig....jag fick ju trots allt 2 biljetter...hm jag kanske borde börja tänka på det nu så vi inte missar flyget....oh vem ska jag välja, jag vill ju inte att någon blir avundsjuk, självklart vill jag ju ta med alla underbara jag känner men det går nog inte, hhm jag får lösa det på något vänster..helst innan måndag. hoppas bara någon kan följa med, med tanke på så kort varsel. jag funtar på Astrid, men hon är något så fruktansvärt allergisk mot hasselnötter...äsh jag får ta och ringa runt lite ikväll...



Dagens visste du att... : visste du att man bränner mer fett att gå en mil än att springa en mil, eftersom en större del andel kalorier tas från fettreserverna vid lågintensiv träning. skriker här ett shout out till Powerwalk!! min bästa vän.


och kom ihåg: Only in America can a pizza get to your house faster than an ambulance.

Avslöjandet!

...och nu till den "hemliga" resan som jag vann på jobbet, (se tidigare inlägg) 
Planet går så mkt som till......tadadadaaaa..... MONACO! japp alldeles riktigt! landet som inte betalar någon inkomstskatt! dit ska jag! 21 maj, en vecka! Härligt värre!





avundsjuka lönar sig inte i längden

Eurovision song contest!

hejsan alla glada och ledsna krabbater!

Var det någon som missade eurovision igår?
jag kan då bara säga: VILKEN FLOPP!!  för det första så var de flesta låtarna urdåliga, förrutom Spanien, United Kingdon (må de inte deppa då de inte fick så mkt poäng) grekland och självklart SVERIGE! (enligt min mening dårå).
Det ja absolut inte kan förstå är hur Lotta Bromé ft. Desperate housewives damerna kunde ta hem hela skiten! helt otroligt, visst hon kunde sjunga men snälla, låten är ju inte något man vill sitta och lyssna på i sommar direkt, eller vad tycker ni?

skriv gärna vad ni tycker om gårdagens vinnande bidrag samt vem ni tyckte skulle vinna!





Eurovision/schlager/melodifestivalen börjar bli överskattat, så säg!

underskatta aldrig en vanlig frågesport...

God morgon alla solstrålar!
idag är jag uppe med tuppen och fixar lite inför kvällen. började med att äta en stadig frukost bestående av havregrynsgröt med färska hallon och blåbär i.



Mums och otroligt nyttigt! detta kan jag verkligen rekommendera till er läsare!



jag har en nyhet att berätta till alla där ute! det är så att jag har vunnit en resa i och med mitt jobb. vi hade en firmafest i dagarna och där hade dem anordnat en frågetävling, och självklart ställer jag upp så tävlingsinriktad som jag är. jag har dock absolut inga intentions av att vinna skiten utan jag gjorde det för nöjets skull, men vad händer? jo jag vinner frågerundan! man fick inte veta priset först utan det var hemligt, det enda man fick veta var att det skulle bli ett oförglömligt minne för livet. så jag gick hem och verkligen undrade vad priset kunde vara för något. Så igår så kom chefen och berättade att priset var en resa för två! jag nästan gick i taket av glädje. jag menar hur kunde JAG ha sådan tur? jag vinner aldrig något...PANIK, inte nog med att jag vann en resa! flyget går måndagen den 21 maj! ja ni läste rätt! endast 9 dagar kvar! och nu vill ni förståss veta vart denna resa bär av va?





MEN det får ni läsa om i nästa inlägg...

så håll utkik för nästa inlägg som kommer inom kort

Fri som en fågel? - eller ständigt på flykt?

hej allihopa!
har inte hunnit blogga på ett tag, förlåt för det! men nu är det nya tag igen!


ett hett tips som endast gäller idag!
Räkor med skal säljs för otroliga 9 kr/500 g. på Vi (forna Vivo)
slå till vet jag!, men nu kan det vara svårt att hitta en butik som är öppen...jag köpte ett paket till smörgåstårtan jag ska göra i morgon då några polers kommer över.


har hört att 35 000 kunder hos SEB, Nordea och Handelsbanken har blivit utsatta för bedrägeri då kontouppgifter har släppts lös! SKANDAL! jag är ju för fanken med i SEB!!!! det blir till att byta bank det första jag gör imorrn! har hört att Swedbank är rätt hyffsad, någon som vet?

 


ääh nu ska ja ta o läsa lite framför tv:n

hejsvej



Run like you've never run before

Söndag hela dan

och så har vi kommit till sista dagen på veckan, Söndag! det äro en ovanligt tråkig och seg dag, håller ni inte med? men fint väder var det iaf. bortsett från stormen.

Idag har jag lärt mig att man aldrig ska lämna plånboken hemma vare sig man ska ut o rasta hunden eller bara titta på gatukören nere vid macken. Jag kan berätta att jag gjorde det misstaget och det gör jag aldrig om! nejnej...det började med att jag var ute och rastade Astrids Schnauser samtidigt som jag gick förbi Palles kiosk och bara kände behovet av ett gott rött fint stort äpple. Men ICKE, jag hade ju inte plånboken med mig så jag fick traska hem och sen ville jag inte ha det där jäkla äpplet längre....jag satte mig o kollade på reprisen av "Sing-a-long"

har börjat nedräkningen till Eurovision Song contest som sänds på lördag!! MISSA DET INTE, det råder jag er!


Och till sist...som min vän Edmund Burke brukade säga "det finns ingen kunskap som inte är värdefull"

Talang 2007

Är det någon som har missat den nya tv succen på tv4 som går kl.20.00 på fredagar? Talang 2007!

Jag tycker det är ett väldigt roligt och underhållande program och igår var det verkligen over the top!  Det kommer in en liten 8 årig grabb som heter Elias. Och han rent ut av tar över scenen med sin otroliga utstrålning och charm i låten Oboy med Peps Persson! väldigt rolig kille måste jag säga, lite lillgammal sådär.
Mer sånt åt folket!

kolla in hans framförande här:
http://www.youtube.com/watch?v=u1A8X2aNV6k

Är han inte helt underbar?

Tips

ville bara tipsa om en riktigt rolig video:

http://www.youtube.com/watch?v=fZCL6qQYRCA 

kolla in den och lyssna på mannen! haha lustig lustigkurre där!


peace out!

tänka sig vad nya matvanor kan medföra!

ja, kvällen är förstörd, vad kan man säga?
vi skulle som tidigare nämnt till sturekompaniet idag och fira Agnes med lite barty barty men icke.  Perka som hade nyklarna blev magsjuk igårkväll av nån libanesisk maträtt. Fy farao! Krya på dig Perka!

så kvällen urartade totalt och alla gick hem till sitt. så nu sitter jag här och är sugen på en rikigt färsk avokado.

när folk säger ta det med en nypa salt, vad menar dom då? har funderat över det nu i X antal minuter. menar dom då att man ska hälla salt över sin högra axel som Sunes pappa gjorde i Sunes Sommar? om man inte har nåt salt då? går det bra med seltin? eller havssalt? jag föredrar havssalt direkt från tången!


image21




Till sist: Stäng mun så inte getingen flyger in!

dagens!

Måste bara berätta om en händelse som inträffade igårkväll då jag stod och väntade på bussen. Jag stog och väntade...vänt vänt.....så kommer en kvinna i låt säga 40 årsåldern med inte de finaste skorna jag sett, och frågade om bussen hade gått (obs! det går endast en buss vid den hållplatsen). jag står nästintill med hakan i marken av förvåning och börjar tänka: sa hon verkligen det där? kan man verkligen vara så korkad? till svar sa jag ju självklart: asså hallå, om bussen hade kommit, skulle jag då stått här och väntat smartskaft? haha behöver jag nämna att hon såg lite dum ut då hon fick sig en liten tankeställare där?
menade inte att vara arrogant eller något sådant men kommer man med så korkade frågor så kan man inget annat än förvänta sig ett svar av denna klass.

men roligt var det iaf. inte varje dag man hamnar i en sån här situation!



cheer up sleepy jean!






kom ihåg: när man är ute på djupt vatten äre klokt att hålla munnen stängd.

Mystiken bakom kakan

Vem har sagt att man inte kan ha kakan och äta den med?

Jag har kommit med en ny teori, jag menar man har ju faktiskt kakan först och sedan äter man den.
En annan teori på samma spår som jag infunnit mig fundera över är att man kan äta halva kakan och spara den andre halvan.......

Slutsats: Man kan ha kakan och äta den :) Lika sant som 1+1 blir 2


Överskattat?

Okej nu kommer en fråga som bara kanske är lite over the top och långsökt men ändå,

Jo vad anser ni är det mest överskattade just nu?????, det kan gälla vad som helst iprincip exempelvis mode, skönlitteratur, filmer etc.

Själv tycker jag nog Laptopväskan är mest överskattad, känns en aning uttjatad och alla springer omkring med en : /



Prova en lite anorlunda variant som denna till vänster om ni nu måste ha en laptopväska ;)


MÅS MÅS


Har jag blivit en bokmal?

god morotskaka!

idag har jag varit i stan och köpt en bok, jag bara älskar att läsa! Denna gång blev det en historisk bok skriven av Gail Ranstrom med titeln En ovanlig lady. Någon som läst den? Den verkar iaf väldigt spännande av baksidetexten att döma.

image20

                     bilden gör den inte rättvisa, ursäkta den dåliga kvaliten på kameran.



helgen närmar sig med stora steg, och på lördag blir det utgång på sturekompaniet tror jag med en hel drös vänner!

hur ser era helgplaner ut?

smaklig måltid för er som väljer att äta på mcDonalds...


...men självklart till er som äter vanlig husmanskost också!


Dagens mode tips!

Hittade en helt underbar klänning från Bubbleroom för det exklusiva priset 2942 kr. Kanske en kandidat för er som tar studenten i år? har jag inte rätt så säg!

image18

På tok för dyr för min smak men man tar ju trots allt studenten endast en gång i sitt liv så varför inte liksom?

Tänk er denna klänning kombinerat med turkosa leggings och ett rött midjebälte! glasklart!




ha en fortsatt trevlig dag så återkommer jag efter reklamen

till alla små blyga violer

så har vi kommit till den tidpunkten på året då precis alla får en bad hair day, jag menar det stormar ute och håret blåser åt alla håll oavsett hur mkt hårpray och manga gel man har i. Vad ska man göra? någon som vet?

att spela poker är en myt och överskattat!

Nu skulle jag även vilja passa på att be er alla som läser min blogg att ställa frågor till mig, om vad som helst, som ni vill veta.
Frågestunden börjar NU! fråga på så svarar jag på morgondagens inlägg!


Ready? Set! GO GO GO!

Upp & hoppa sandloppa

Verkar som alla glömt första majs betydelse i dessa dagar :( ut och demostrera!!
Själv tog jag täten i en demonstration mot etiketter på glasburkar igår, bar även fanan ;)

Jag tycker det är oerhört lärorikt för en ungdom som jag att göra sådana här saker, prova själva....

Juste ngn som lurade ngn till skåne igår?
- Maj maj måne jag kan lura dig till Skåne.

Vill även bara passa på och tacka alla andra bloggare där ute, ni gör allesammans ett kanon jobb.....

Nästa inköp för min del blir tejp och en ny väska, funderar på en lila    

 Denna är väl bedårande eller vad tycker ni?

Tjingeling


RSS 2.0