Ola istället för Hola

Ursäkta röran : /
Jag har länge funderat över en sak, jo varför i hela friden går dessa människor runt utanför konserterna och säljer gula pluppar (även kallade öronproppar), jag menar vad är syftet med att gå på konsert om man ändå planerar att stoppa in dessa föremål i öronen och inte höra ett junta? Jag tycker det här är väldigt komiskt, värd dagens ko *mu*



 Varför vet man aldrig när det är rätt tillfälle att tänka på refrängen


Nytt inlägg

Hej igen......
Jag har länge intalat mig själv att aldrig köpa dem sk *Foppa tofflorna*, men efter att ha sett ungefär varannan människa trampa vatten i dem så har jag lyckats övertalas och funderar nu på ett par röda 


Dagens påminnelse:
Missa ej allsång på skansen i kväll då Roland Cedermark gästar programmet, start kl 20.00 i Svt.   

If you want to have fun- skippa sugröret!

såg för några dagar sen Brainiac som numer visas på kanal 5 på kvällarna runt sjutiden om jag inte misstar mig, för er som är sådär yberintreserade av just det programmet!
Bra program tycker jag, jag har aldrig förr lärt mig så mkt som jag gjorde just under detta program.
just det programmet handlade om hur pass full man blir beroende på hur man dricker. Med dricker menar jag nu alkohol, så...nu förstår även dum-hasse... iaf...tre testpersoner användes, en som skulle dricka på tom mage, en som skulle dricka ur ett sugrör och en som skulle dricka massa olika sorters drinkar. Observera att alla drack samma mängd alkohol.

svaret på vem som blev fullast kanske inte är så svårt att lista ut, det var testkaninen som drack på tom mage. vill ni ha förklaring på det så kan ni ju googla eller nåt....

eller så kan ni läsa om det just här och nu: jo för att alkoholen går fortare ut i blodet då det inte finns någon mat i magen. vill ni ha en expert-lång förklaring hänvisar jag åter igen till google.

det jag blev lite paff av var det här med sugröret...det är nämligen så att när man dricker (alkohol) med sugrör så blir man MINDRE full eftersom alkoholen då även tas upp av inandningen och går då till lungorna och inte ut i blodet lika mkt som då man dricker normalt....TYPISKT! jag som älskar att dricka med sugrör och tycker att det går fortare att dricka så...inte undra på att jag blir packad först efter 3 Xider! no more straws för min del!!!

Slutsats: om ni vill bli fulla (vilket är ganska uppenbart då man dricker alkohol) drick då på tom mage om ni har bråttom och UTAN sugrör!

aa det var allt för denna gång....

på återseende!

 



våga skippa sugröret!

RSS 2.0